ارزهای آسیایی در بحران
گرچه امروز دلار آمریکا با پشتسر گذاشتن زیانهای قبلی، ثابت ماند، اما اکثر ارزهای آسیایی در روند نزولی قرار گرفتند.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی طلا و ارز به نقل از اینوستینگ، دلار از ضررهای اخیر ثابت ماند، در همین راستا شاخص دلار و معاملات آتی شاخص دلار در معاملات آسیایی، پس از ثبت برخی سودها در اوایل این هفته، به طور نسبی افزایش یافتند.
اما اکثر ارزهای آسیایی در روز چهارشنبه با کاهش روبرو شدند، و این امر به موضع محتاطانهی بازارها قبل از سخنرانی جروم پاول، رئیس فدرال رزرو مربوط است که در اواخر روز به نشانههای بیشتری در مورد سیاستهای پولی اشاره خواهد کرد.
پاول قرار است بعداً در مقابل کنگره شهادت دهد و مسلم است که شهادت وی به طور بالقوه، مسیر رویکردهای بعدی نرخهای بهرهی ایالات متحده را روشنتر خواهد کرد.
البته این بانک رفتاری دووجهی از خود نشان داده است، بدین ترتیب که گرچه در صدد توقف چرخهی افزایش نرخ خود برآمد، اما در عین حال به اوج نرخ بهره در سال جاری اشاره کرد که به طور بالقوه، خبر از افزایش بیشتر نرخها میدهد.

این امر از یک سو، منجر به عدم اطمینان سرمایهگذاران نسبت به نکاتی میشود که پاول ممکن است در شهادت خود ابراز کند، و از سوی دیگر، باعث میشود که بر اساس پتانسیل چشمانداز جنگطلبانه، برخی جریانات به سمت دلار ورود کند.
یوان چین پس از کاهش نرخ، به پایینترین حد در ۷ ماه گذشته رسید
یوان چین، عقبگرد خود را نسبت به همتایان منطقهای خود ادامه داد و پس از کاهش نرخ اصلی وام توسط بانک مرکزی چین در روز سهشنبه، با کاهش ۰.۲ درصدی به پایینترین سطح هفت ماهه ۷.۱۹۳۹ در برابر دلار رسید. گفتنی است که کاهش نرخ بانک مرکزی چین، اولین اقدام PBOC در ۱۰ ماه گذشته بوده است و در حالی صورت میگیرد که پکن در تلاش برای تقویت رشد اقتصاد محدود محلی است.
در حالی که انتظار میرود این اقدام پشتوانهی رشد اقتصادی باشد، اما برای یوان حامل خبر بدی است، چرا که افزایش نرخهای بهره در سایر نقاط جهان، جذابیت این ارز را کاهش میدهد.
نگرانی پیرامون افزایش نرخ بهره ایالات متحده، ارزهای آسیایی را تحت تأثیر قرار داد
از آنجا که بازارها نگران سیگنالهای جنگطلبانهتر از سوی پاول در اواخر روز بودند که میتواند از افزایش نرخهای بهرهی آمریکا خبر دهد، اکثر ارزهای آسیایی دیگر سقوط کردند.
وون کره جنوبی 0.3 درصد کاهش یافت؛ روپیه هند نیز ۰.۱ درصد افت کرد.

دلار استرالیا در میان معدود شاخصهای پرت روز بود که پس از کاهش شدید در جلسهی قبل، ۰.۱ درصد افزایش را به ثبت رساند.
ین ژاپن 0.1 درصد سقوط کرد و نزدیک به پایینترین سطح هفت ماهه معامله شد؛ ارز ژاپن در واقع تحت تأثیر سیگنالهای بیشتری از سوی بانک مرکزی ژاپن قرار گرفت که از حفظ سیاست پولی فوقالعاده ضعیف خود برای مدت طولانیتری خبر داد.
صورتجلسهی نشست آوریل BOJ نشان داد که از هر ۱۰ عضو هیئت مدیره، ۹ نفر قصد داشتند سیاستگذاری مبتنی بر نرخ را متوقف کنند، و این در حالی بود که نظرات مقامات BOJ در روز چهارشنبه، حاکی از تأیید و تکرار این موضع بود.